Evenimente private

Dacă ești în căutarea unei săli de nuntă în Târgu Mureș sau a unei săli de botez, Continental Forum Tîrgu Mureș îți poate pune la dispoziție locația perfectă. În plus, echipa noastră de specialiști are o experiență bogată în organizarea oricărui tip de eveniment privat, de la reuniuni restrânse sau aniversări, până la evenimente ample, așa cum sunt nunțile, botezurile sau banchetele. Putem personaliza meniul și decorul și vom îndeplini orice solicitare pentru ca evenimentul tău să fie absolut perfect. Serviciile noastre de catering sunt disponibile în orice locație din Târgu Mureș și am pregătit o serie de oferte speciale și pachete avantajoase pentru toate evenimentele private.

restaurant nuntă

Sală de nunti Târgu Mureș

60-150 pers. 2 saloane

Ziua nunții este extrem de importantă, iar experții Hotel Continental Forum Tîrgu Mureș știu foarte bine acest lucru. Prin urmare, nu există o alegere mai potrivită pentru un restaurant de nuntă în Târgu Mureș.

Cere ofertă
Descriere

Înțelegem foare bine faptul că nunta este unul dintre cele mai importante evenimente din viață, așa că vă vom pune la dispoziția toată experiența noastră astfel încât, împreună, să creăm evenimentul perfect. Avem o echipă formată din specialiști și o experiență bogată în organizarea acestui gen de evenimente. Prin urmare, vă garantăm că alături de noi nunta dumneavoastră va fi una de excepție.

Meniul si decorul vor fi personalizate în funcție de preferințele dumneavoastră, iar personalul nostru va asigura o servire ireproșabilă pe toată durata evenimentului.

Ce oferim:

 • salon gratuit;
 • cameră nupțială gratuită cu mic dejun inclus;
 • tarife preferențiale pentru cazarea invitaților;
 • degustarea meniului ales;
 • reducere de 50% pentru meniurile copiilor.

Pentru cuplurile care vor să organizeze petrecerea în zilele de duminică am gândit o serie de reduceri speciale.

Beneficii

Atmosferă

Lăsați grijile organizării în seama noastră și bucurați-vă de unul dintre cele mai importante evenimente din viața dumneavoastră. Avem decoruri festive, fastuoase, special gândite pentru a impresiona invitații și pentru a crea o atmosferă deosebită.

Consiliere

Echipa noastră de specialiști vă va consilia în privința sălii, a meniului și se va ocupa de punerea în aplicare a cerințelor dumneavoastră. Dar, mai mult decât atât, vă putem recomanda o serie de parteneri de încredere, de la DJ, fotografi & videografi, specialiști în decorațiuni sau sonorizare, fântână de ciocolată sau o selecție de vinuri. Acordăm o atenție deosebită detaliilor, iar acest lucru ne diferențiază de toate celelalte săli de nuntă din Târgu Mureș.

Meniu

Suntem extrem de atenți în alcătuirea meniului, indiferent dacă este vorba despre preparate tradiționale sau din bucătăria internațională.

petreceri aniversare

Petreceri aniversare în Târgu Mureș

60-150 pers. 2 saloane

O seară memorabilă este una lipsită de griji, organizată impecabil, într-un decor elegant și rafinat. Tocmai de aceea am pus la punct oferte speciale pentru aniversări și onomastici.

Cere ofertă
Descriere

Echipa noastră de specialiști are grijă ca petrecerea dumneavoastră să fie exact așa cum o doriți. Decorul, meniul personalizat și personalul calificat sunt ingredientele unei petreceri de succes. Indiferent dacă este vorba despre petreceri surpriză, petreceri elegante cu invitați din rândul familiei și al prietenilor, petreceri de majorat sau despre petreceri pentru copii, Continental Forum Târgu Mureș este alegerea cea mai bună.

Ce oferim:

 • salon gratuit;
 • tarife preferențiale pentru cazarea invitaților;
 • degustarea meniului ales;
 • reducere de 50% pentru meniurile copiilor.

Descoperă ofertele speciale pentru petrecerile aniversare.

Beneficii

Delicios

Preparatele pe care vi le propunem pentru meniul petrecerilor aniversare sunt gătite de maeștri bucătari și ne asigurăm că totul este pe gustul dumneavoastră.

Experiență

Ca parte a lanțului hotelier Continental, hotelul nostru are o experiență de sute de evenimente organizate la cele mai înalte standard, iar echipa noastră a acumulat o experiență bogată, astfel că știm exact cum trebuie să organizăm un eveniment.

Calitate

Tot ce trebuie dumneavoastră să faceți este să vă distrați în compania familiei și a prietenilor. De restul ne ocupăm noi și vom face tot posibilul să vă scăpăm de orice grijă în privința organizării.

restaurant botez

Sală botez Târgu Mureș

60-150 pers. 2 saloane

La Continental Forum vă punem la dispoziție două săli de botez în Târgu Mureș și ne asigurăm că totul va fi impecabil. Meniurile sunt special concepute pentru acest tip de evenimente private, iar bucătarii noștri depun eforturi considerabile pentru a satisface chiar și cele mai rafinate gusturi.

Cere ofertă
Descriere

Orice sală de botez din cadrul Continental Forum Târgu Mureș poate fi personalizată, astfel încât decorul să fie potrivit pentru petrecerea de botez. Meniurile diversificate pot fi servite clasic sau sub formă de bufet suedez. În plus, vă vom fi alături înainte și pe întreaga durată de desfășurare a evenimentului.

Ce oferim:

 • salon gratuit;
 • cameră gratuită cu mic dejun inclus;
 • tarife preferențiale pentru cazarea invitaților;
 • degustarea meniului ales;
 • reducere de 50% pentru meniurile copiilor.
Beneficii

Amabilitate

Personalul nostru va răspunde prompt cerințelor dumneavoastră, astfel încât să fim siguri că petrecerea de botez va rămâne o pagină în albumul familiei de care să vă aduceți mereu aminte cu plăcere.

Diversificat

Meniul diversificat cu preparate fie din bucătăria tradițională, fie din bucătăria internațională va fi stabilit împreună cu dumneavoastră, în funcție de preferințele și de gusturile individuale.

Organizare

Echipa noastră de specialiști vă va fi alături atât înainte, cât și în timpul evenimentului. În plus, datorită experienței bogate, putem recomanda o serie de parteneri de încredere, de la DJ și fotograf, până la specialiști în decorare și sonorizare. De asemenea, putem realiza un Candy Bar irezistibil.