Restaurante

Mondo este recomandarea noastră pentru cei aflați în căutarea unui restaurant în Târgu Mureș. Aflat în incinta hotelului Continental Forum, restaurantul Mondo este renumit pentru preparatele delicioase și pentru atmosfera deosebită. Pentru momentele de relaxare puteți alege barul de zi al hotelului nostru, al cărui meniu diversificat conține specialități pe bază de cafea, răcoritoare, băuturi digestive și nu numai.

Micul dejun este servit zilnic, în Restaurantul Mondo, între orele 7:00 și 10:00.

restaurantul mondo

Restaurant Mondo

Unul dintre cele mai selecte restaurante din Târgu Mureș este aflat în incinta hotelului Continental Forum. Restaurantul Mondo oferă un meniu a la carte cu numeroase preparate delicioase. Preparatele tradiționale românești, în special transilvănene, se contopesc cu bucatele din bucătăria internațională pentru a forma un meniu complet. Pe timpul verii, puteți servi prânzul sau cina în aer liber, pe terasa restaurantului. Micul dejun este servit în fiecare zi, sub formă de bufet.

Dacă sunteți în căutarea unui restaurant în Târgu Mureș, renumit pentru preparatele gustoase și pentru servirea ireproșabilă, într-un decor elegant și rafinat, restaurantul Mondo este alegerea optimă.

Vezi meniul

bar de zi

Hotel bar Tekaffe

Tekaffe este un hotel bar în Târgu Mureș în incinta căruia puteți începe ziua cu o selecție de preparate pe bază de cafea sau unde vă puteți relaxa la final de zi, savurând băuturi selecte. Meniul diversificat include specialități din cafea sau ceai, băuturi răcoritoare, preparate de patiserie, prăjituri, înghețată, salate, sandwich-uri, dar și cocktail-uri alcoolice sau non-alcoolice.

Vezi meniul