Complexul de Agrement și Sport Mureșul

Datorită dimensiunilor și adâncimilor diferite, bazinele sunt potrivite atât pentru înotători cât și pentru amatori ai acestui sport.

Vezi detalii

Complexul de Agrement și Sport Mureșul a fost amenajat și dat spre utilizare la sfârșitul secolului al XIX-lea. Complexul s-a dezvoltat inițial prin construirea unui bazin de canotaj în jurul unui braț mort al râului Mureș, ajungând în prezent să cuprindă alte patru bazine.

Datorită dimensiunilor și adâncimilor diferite, bazinele sunt potrivite atât pentru înotători cât și pentru amatori ai acestui sport.

În complex veți regăsi mai multe bazine de înot:

  • Bazin olimpic de dimensiuni, cu adâncime 1,90 m
  • Bazin pentru înotători, cu adâncime 1,80 m
  • Bazin pentru neînotători, cu adâncime 1,20 m, dotat cu jacuzzi
  • Bazine cu tobogan, cu acces pentru copii sub 14 ani
  • Bazin pentru copii din beton, cu adâncime variabilă între 0,35 – 0,70 m
  • Piscină pentru copii sub 3 ani

De asemenea, în complex sunt două parcuri de joacă pentru copii și mai multe terenuri de sport.

Detalii despre program de funcționare și tarife pe: tirgumures.ro.

Grădina zoologică

Grădina zoologică este unul dintre cele mai importante puncte de atracție pentru localnici și turiști. Grădina zoologică se află pe cea mai înaltă cotă a orașului, pe Platoul Cornești.

Vezi detalii

Cetatea medievală Tîrgu Mureș

În județul Sibiu se disting mai multe subregiuni: Mărginimea Sibiului,Țara Oltului, Valea Hârtibaciului, Valea Târnavelor și Țara Secașelor.

Vezi detalii

Palatul administrativ

Palatul administrativ a fost prima clădire modernă a secolul XX din centrul orașului. Edificiul a fost construit între anii 1905-1907 din inițiativa primarului György Bernády.

Vezi detalii

Salina Praid

Salina Praid oferă un climat unic, benefic pentru sănătate, dar și pentru relaxare. Baza de agrement are Wi-Fi, cafenea, cinema 3D și multe altele.

Vezi detalii

Palatul Culturii

Palatul Culturii din Tîrgu Mureș este o bijuterie arhitecturală, una dintre cele mai reprezentative clădiri de tip Belle Epoque din Transilvania.

Vezi detalii